Временно движението при 52 км на автомагистрала "Тракия" в посока

...
Временно движението при 52 км на автомагистрала "Тракия" в посока
Коментари Харесай

Временно движението при 52 км на АМ Тракия в посока София е в активната лента

Временно придвижването при 52 км на автомагистрала "Тракия " в посока София се реализира в дейната лента заради аварирал тежкотоварен автомобил, оповестиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура " /АПИ/.

Шофьорите би трябвало да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават напътствията на "Пътна полиция ".

От АПИ оповестиха още, че продължава ремонтът на гредите в платното за Варна на виадукта при 19-ти км на Автомагистрала "Хемус ". От 6 април /понеделник/ се лимитира придвижването в платното за Варна на виадукта край с. Потоп при 19-ти км на автомагистралата.

Движението в близо двукилометров сектор /между 18-ти и 20-ти км/ ще се прави в двете посоки в платното за София. Спирането на трафика е заради продължение на строителните работи по гредите на оборудването, които бяха стартирани през предходната година. Пътноподдържащото сдружение "Автомагистрали " ще работи интензивно, с цел да може ремонтните действия на гредите да приключат доникъде на май. Тогава трафикът ще бъде трансфериран в напълно обновеното платно за Варна, а ще бъде затворено платното за София, което до момента не е ремонтирано. Очаква се строителните работи по оборудването в посока столицата да завършат до края на годината, осведомят от АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР