Временно бягство от напрежението в Москва търси Кристиан Костов.Певецът, който

...
Временно бягство от напрежението в Москва търси Кристиан Костов.Певецът, който
Коментари Харесай

Крис Костов бяга от Москва, търси подслон в България

Временно бягство от напрежението в Москва търси Кристиан Костов.


Певецът, който има български и съветски корени, се обърна към почитателите си с зов за помощ. Крис търси някой, който може да му даде апартамент за живеене в София, несъмнено, със възнаграждение на наем. Талантливият музикант желае да се нанесе за не повече от три седмици. Защо е избрал толкоз къс интервал и какво ще прави след това, остава мистерия.
" Надявам се, че всичко е наред при вас и сте в положително здраве и въодушевление. В момента доста ни би трябвало вашата помощ ", обърна се Кристиан към българските си почитатели в обществените мрежи.

Kристиан разказа обстановката в света като, меко казано, тревожна. Заради протичащото се той и фамилията му се изтеглят от съветската столица, където живеят. " Заради това се реалокирах от Москва, където изкарахме пандемията със фамилията ми, и диря апартамент чартърен с брат ми, жена му и най-хубавата ми другарка. Ако имате опция да ни помогнете с търсенето на жилище в София, ще ви бъда доста признателен ", добавя още Крис.

Костов употребява българските си корени, с цел да се измъкне от хаоса, който царува в Руся сега. Десетките рестрикции, наложени на страната, блокират естествения живот.
" Много хора биха ви приютили гратис поради, допускам, блокираните ви средства, срутва на рублата и какофонията в страната. България е безвредно място, а българските ти почитатели от дълго време чакат твоето завръщане. Вие ще се оправите, само че за милиони украинци това няма да е допустимо ", написа обожател на 21-годишния реализатор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР