Временният военен мост, който в началото на януари Агенция „Пътна

...
Временният военен мост, който в началото на януари Агенция „Пътна
Коментари Харесай

Заради високо ниво на река Искър махат временния мост на Червен бряг

Временният боен мост, който при започване на януари Агенция „ Пътна инфраструктура “ даде на община Червен бряг, би трябвало да бъде отстранен поради повишаване на равнището на р. Искър край село Чомаковци. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".
Временното оборудване беше сложено, с цел да се обезпечи връзка на жителите от района след аварирането на моста при село Горник, част от общинската пътна мрежа.
В края на февруари община Червен бряг приключи ремонта на моста край с. Горник и придвижването по него беше възобновено за междуселищните и ученическите рейсове, както и за транспортните средства до 5 тона.
Въпреки че с стартирането на придвижването по общинския път, краткотрайният мост към този момент беше извършил предназначението, той беше оставен за прилагане до момента в който водите на р. Искър са ниски. С покачването на равнището на реката, след снеготопенето, се постанова унищожаване на краткотрайното оборудване, защото се заплашва животът и здравето на пътуващите.
Преминаването от и до краткотрайния мост се прави по трасето на третокласния път III-306 Червен бряг - Чомаковци и пътната организация като собственик на пътя би трябвало да предприеме нужните деяние за унищожаване на краткотрайното оборудване от община Червен бряг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР