Временният треньор на Щутгарт Михаел Вимер ще остане начело на

...
Временният треньор на Щутгарт Михаел Вимер ще остане начело на
Коментари Харесай

Ясно е кой ще е треньор на Щутгарт

Временният треньор на Щутгарт Михаел Вимер ще остане отпред на клуба от Бундеслигата до Световното състезание в Катар, сподели спортният шеф Свен Мислинтат.

Той добави пред телевизия " Скай ", че Вимер към този момент е направил някои усъвършенствания, откакто пое поста от Пелегрино Матарацо преди две седмици, макар загубата с 0:5 от Борусия Дортмунд през вчерашния ден.
 Айнтрахт (Франкфурт) победи Борусия (Мьонхенгладбах) с 3:1
Айнтрахт се приближи на три точки от водача след триумф над Борусия (Мьонхенгладбах)

В мач от Бундеслигата

" Взехме относително умишлено решение да продължим с него до този мач и можем да кажем напълно ясно, че това ще бъде обстановката до зимната пауза ", съобщи Мислинтат.

Щутгарт победи Бохум с 4:1 предишния уикенд и втородивизионния Арминия Билефелд с 6:0 за Купата на Германия в средата на седмицата в първите мачове на Вимер отпред.

Мислинтат сподели, че Вимер ще остане отпред за оставащите четири мача до почивката, която продължава от средата на ноември до края на януари, и че клубът ще употребява този интервал, с цел да вземе решение за нов треньор.

" Ще се оправим през оставащите седмици дружно и по-късно ще вземем решение. Има задоволително време през зимната пауза ", изясни Мислинтат.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР