Временният треньор на националния отбор по футбол и технически директор

...
Временният треньор на националния отбор по футбол и технически директор
Коментари Харесай

Гонзо: Всички играчи са шокирани заради Неделев, видяха го целия в кръв

Временният треньор на националния тим по футбол и механически шеф в БФС Георги Иванов – Гонзо (в средата на снимката) разгласи, че всички футболисти в отбора ни са шокирани от случая с Тодор Неделев и по тази причина са отказали да приказват преди мача с Грузия от Лигата на нациите на следващия ден от 19:00 часа.

Неделев пострада тежко при злополука сред двата рейса, пренасящи тима ни от летището към хотела, беше опериран и към този момент се обмислят разновидности за превозването му до България. По информация на БЛИЦ това ще стане с медицински хеликоптер.

Георги Иванов акцентира, че макар напрежението от видяното играчите ще излязат за победа, само че акцентира, че грузинският отбор е в напредък в последната година.

„ Ситуацията е много комплицирана, поради че част от футболистите са в потрес. Всеки реагира по друг метод на напрежението. Наша е задачата да се представим по най-хубавия метод. Грузия е сериозен тим, само че сме длъжни да излезем за победа. Грузинският народен тим демонстрира напредък през последната година. Ние сме спортисти. За нас най-важна е успеха, тъй че ще създадем всичко допустимо да победим. Да видят съотборника си в кръв е потрес, футболистите ще създадат всичко допустимо да излязат от него “, сподели още Георги Иванов - Гонзо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР