Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев ще се консултира за

...
Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев ще се консултира за
Коментари Харесай

Генчев ще пита старите пушки за състава срещу Марибор

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев ще се съветва за избора си за състав за идното посещение на Марибор в Лига Европа с най-близките си играчи в отбора. Това са старите пушки Светослав Дяков, Козмин Моци и Марселиньо. Наставникът е бил съотборник с тях в Разград и постоянно са поддържали положителни връзки. Очаква се и тримата да стартират на “Людски врът” на следващия ден в 21:15 часа.

Бившият асистент на Красимир Балъков в Етър бе назначен отпред на “Орлите” на мястото на уволнения Стойчо Стоев. Само от резултатите, които ще реализира Генчев, зависи дали ще получи по-дълъг заем на доверие в Разград, или просто ще бъде краткотраен вид до намирането на по-опитен експерт.

Очаква се футболистите на Лудогорец да вземат повишени награди, в случай че влязат в групите на Лига Европа. Разградчанизаминават през днешния ден за Марибор с под наем полет от Варна. Самолетът излетява в 10:30 часа. По-късно денем Станислав Генчев ще даде и първия си брифинг като ментор на “Орлите”.

Лудогорец се прибира в България рано в петък сутринта. В идващия кръг в efbet Лига те гостуват на Ботев (Враца). Двубоят е в неделя, 1 септември от 20:30 часа.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР