Временният треньор на Левски Георги Тодоров поздрави характера на своите

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров поздрави характера на своите
Коментари Харесай

Георги Тодоров: В един момент мислих вече, че не можем да вкараме гол

Временният треньор на Левски Георги Тодоров поздрави характера на своите футболисти след нулевото тъждество против Локомотив Пловдив за Купата на България. Тодоров призна, че това е бил максимумът, който играчите на „ сините” са могли да покажат и има вяра, че изявите на Мартин Луков под рамката на „ смърфовете” са обезверили домакините.

„ Не бих споделил, че бях обезверен. Второто полувреме играхме добре, което значи, че можем да играем. Надявам се по този начин да е и за в бъдеще. Поздравявам момчетата за старанието, само че нямахме шанс, а през днешния ден липсваше”, стартира Тодоров.

„ Отборът на Локомотив беше доста проведен и беше мъчно да ги пробием. Вратарят им избави невероятни положения и в един миг мислих към този момент, че не можем да вкараме гол. Публиката не би трябвало да е отрицателна, защото това е може би максимумът, който демонстрираха момчетата. Мисля, че заслужавахме най-малко да спечелим. Отборът се остаряла, а аз търсих по-свежи хора в състава да влязат, защото изпитвахме компликации в предния мач. Днес хората демонстрираха темперамент, само че не знам до каква степен ще докара това и дали ще устоят така”, сподели още краткотрайният треньор на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР