Временният треньор на Левски Георги Тодоров не взе в групата

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров не взе в групата
Коментари Харесай

Левски без Митрев срещу канарчетата, сините съобщиха причината

Временният треньор на Левски Георги Тодоров не взе в групата на мача с Ботев (Пловдив) капитана Божидар Митрев. Стражът изиска изненадващо промяна на полувремето против Вадуц (3:2), откакто се обиди за подигравателни викания към него. Резервата му Мартин Полачек сбърка, което пък се оказа решаващо за отпадането на " сините ", а през вчерашния ден група почитатели желаеха пояснение от юношата на клуба за неговото деяние.

Митрев тренира наедно с отбора, само че не попадна измежду 19-те за мача с Ботев (Пловдив) от първия кръг на елита, като в формалната страница на Левски оповестиха повода: " Божидар Митрев има позволение да отсъства в идващите дни и надлежно няма да бъде с тима за идния мач. Причината е идна тежка интервенция на татко му. ПФК Левски пожелава на капитана на тима всичко да мине без затруднения и скорошно възобновяване на един от най-близките му хора ", написа уеб сайтът на столичани.

Хубавата вест за 26-кратните първенци е завръщането в отбора на Паулиньо, само че навън заради контузии Нашименто, Ривалдиньо, Тиам и Буш. Двубоят е на следващия ден от 20:45 часа на " Коматево ".

Ето и цялата група на Левски за гостуването на Ботев Пловдив:

Полачек, П. Иванов, Белаид, Горанов, Ейолфсон, Найденов, Петков, Мариани, Белмонт, Гомес, Цветкович, Кабрал, Яблонски, Костов, Димитров, Паулиньо, Обертан, Кабов, Ст. Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР