Временният треньор на Левски Георги Тодоров изрази съжалението си от

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров изрази съжалението си от
Коментари Харесай

Тодоров: Съжалявам, че Левски не победи Лудогорец

Временният треньор на Левски Георги Тодоров изрази съжалението си от обстоятелството, че „ сините” не завоюваха трите точки при визитата си в Разград на Лудогорец (1:1). Наставникът се изрече пред DIEMA SPORT, потвърждавайки, че тимът е посочил темперамент във значимите моменти от мача, а също по този начин е посочил положително лице след изгонването на Деян Ангелов.

„ Не се усещам удовлетворен от извоюваната точка. Футболистите се раздадоха до дъно и можеше да вземем и три точки. Не желая да разясня противоречивите обстановки, съдията е бил близко. Въпросът е, че демонстрираме темперамент, което ме радва. Макар с човек по-малко, успяхме да стоим равностойно, даже успяхме да изравним на Лудогорец”, стартира Тодоров.

Лудогорец избледня и против Левски и завърза борбата за купата

„ Няма по какъв начин Живко Миланов самичък да реши да бие фаула, той е добър реализатор на статични положения. Предимството беше, че тимът на Лудогорец играеше напрегнат и търсеше наложителна победа. Не ги пречупихме, само че в сложните моменти бяхме по-солидни и взехме точка. Комплексни са аргументите за състезателите, които бяха оставени отвън състава и групата. Трябва да играят в оставащите значими мачове и да ги запазя”, продължи той.

„ Виждате, че Станислав Костов игра съвсем цяло полувреме. Иван Горанов има контузия в глезена, само че за ЦСКА ще е подготвен. Доволен съм от младите ни играчи и скърбя, че не съумях да употребявам Еркебулан Сейдахмет. Мисля, че има доста положителни качества и желаех да влезе да играе през днешния ден, само че след изгонването на Деян Иванов нещата се трансформираха. Много първокласен футболист е и се надявам идващите мачове да покаже класата си за нас. Веднага след мача с Лудогорец не мога да приказвам още за този с ЦСКА.”

„ Не съм приказвал с Петър Хубчев, просто му искам успех”, приключи Георги Тодоров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР