Временният треньор на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди гостуването

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди гостуването
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Едва ли друг ще се съгласи да дойде в Левски сега

Временният треньор на Левски Георги Тодоров даде конференция преди гостуването на Ботев (Пловдив). Визитата на " сините " на Коматево е в събота от 20:00 часа.

Специалистът разкри какво е трансформирал в дните от началото на седмицата, когато застана размени Георги Дерменджиев отпред на тима.

" Извинявам се, че в първия си ден не бях в най-хубавата форма и по тази причина не се срещнахме. Аз съм открит човек. Винаги ще имате подпомагане. Надявам се за уместност.

Аз постоянно излизам с въодушевление за победа. Това е напълно обикновено. Ситуацията е малко по-различна. Ботев (Пловдив) е добър тим, играе добре. Ние ги намерихме малко не добре проведени. Сега са тим със самочувстие. Ботев (Пд) имат единици, които могат да решат мача. Тодор Неделев е футболист, който дава разликата.
 Снимка 421280
Източник:

Ние, в случай че желаеме да излезе от обстановката, в която отново се намираме, би трябвало да търсим победа. Без победи не може да се гради тим. В България всеки търси виновността отвън себе си. Хубаво е да победим. Мисля, че в идващите мачове ще покажат цялостния си капацитет.

В тима беше Обертан. Това е футболист, на който не би трябвало да се разясняват качествата. Има много проблеми в тима в този момент. Деян Иванов е с един мач, Нуно Рейш не е характерен централен бранител. Трябва да проявим темперамент.

Аз бях много неудовлетворен от първата подготовка. През цялата седмица играчите упражняваха доста добре. Направихме заниманията по-интензивни. Има някакво въодушевление за разлика от първата подготовка. Един квадрат промени и настроението, и желанието за работа. Дано това е позитивно. Победата ще върне спокойствието на футболистите. В тима има насъбрано напрежение. Те сами могат да излязат от това състояние.
 Желаният от Левски Диего Фабрини с изкушаваща оферта от Саудитска Арабия, взема решение бъдещето си до дни
Желаният от Левски Диего Фабрини с изкушаваща оферта от Саудитска Арабия, взема решение бъдещето си до дни

Халфът има контракт с Ботошани до края на сезона

Един от проблемите може би са спекулациите за нов треньор. Това няма по какъв начин да не се отрази на играчите. Същото беше и по времето на Люпко Петрович. Тук през седмица го сменяха. Момчетата четат, имат близки, които разясняват. Моята работа е да вдъхна убеденост и успокоение. Самочувствието ще пристигна на терена. Няма да е леко, само че нищо леко няма.

Няма да мога да разгадавам на Сейдахмет, Буш и Унтонджи. Това са хората, които сигурно отпадат. Надявам се всички други да покажат най-хубавото от себе си.

Аз съм чиновник на клуба. За един месец надали различен човек ще се съгласи да пристигна. Клубът има потребност от мен, в случай че мога нещо да оказа помощ. Пожелавам на идващия треньор в действителност да промени Левски. Такъв клуб заслужава тимът да радва почитателите. Играчите да идват с усмивка.
 Снимка 421283
Източник:

Линията е да се залага на млади футболисти. Аз съм един от хората, които съм желал да има юноши в първия тим. Мисля, че минаха доста положителни юноши, които след първата неточност ги приключваха. Щастие за младите е, че линията е такава. Отговорността е доста огромна за играчите в първия тим. Те би трябвало да извоюват своите места и продължение на тази линия. Ако няма резултати, в случай че тимът не играе добре, обикновено е хората, които дават пари да трансформират линията. С даването на късмет на младите играчи се услеснява и работата на школата. В последно време имаме проблем с набирането на нови фрагменти. Никой не идва да желае. Много мъчно се израства без да има игрова процедура.
 Левски без лагер преди визитата на Ботев (Пловдив)
Левски без лагер преди визитата на Ботев (Пловдив)

Георги Тодоров няма да прави огромни промени по състава

Трудно може да се изискват и резултати, и налагане на млади футболисти. Хубаво е, че в този момент шест момчета от школата ще бъдат в състава на Левски. Димитър Телкийски искаше да напусне с Георги Дерменджиев. Аз обаче го поканих. Той стартира с треньорството при мен. Смятам, че има потанциал. Много малко хора останаха като него - точни и честни.

По-хубав е разновидността младите играчи да се дадат чартърен там, където ще играе сигурно. В това отношение Краси Балъков е позитивен образец. Той взе Пламен Гълъбов и го постанова всеки мач. И Кабов, и Илия Димитров са положителни футболисти. И двамата може би щяха да се одобрени в тима, в случай че им се даваше повече късмет.

Преди шест години аз съм си определил, че не желая да работя в мъжкия футбол, тъй като не си мълча, когато някой прави нещо зад тила ми. Затова реших, че е по-добре някой да прави каквото си желае зад тила ми, а аз да давам отговор. Надявам се, че ще мога да оказа помощ. А от идващия сезон Левски да играе извънредно значима роля в шампионата. Не мога да допускам, че клубът е толкоз дълго време без трофей ", съобщи Тодоров.
 Снимка 421282
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР