Временният треньор на Левски Георги Тодоров даде пресконференция, на която

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров даде пресконференция, на която
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Дано Лудогорец бие ЦСКА

Временният треньор на Левски Георги Тодоров даде конференция, на която разяснява идния мач с Черно море. Той не подмина тематиката за възможностите на отбора за присъединяване в евротурнирите и призна, че получава информация за идващия ментор на „ сините “ от медиите. Според него Петър Хубчев, който е най-често споменаваният вид, е точният избор да застане отпред на Левски.

"Седмицата след успеха над Ботев в Пловдив мина по-леко. Успехите дават успокоение. Доволен съм от старанието на футболистите през цялата седмица и се надявам това да се покаже и на мача с Черно море. Говорих със Станислав Костов поради реакцията му в мача с Ботев и той разбра, че това са неприемливи неща в професионалния футбол ", сподели Тодоров.

"Черно море е един от постоянните тимове в шампионата. Съперникът е освободен душевен, тъй като към този момент не играе за нищо. Има добър треньор и ще ни бъде мъчно, само че би трябвало да създадем всичко, с цел да прекъснем серията от четири мача без победа на "Герена ". Трябва да подходим с експанзия. Надявам се да спечелим. Засега политиката на клуба е да залага на лични фрагменти и се надявам това да продължи да бъде по този начин ", сподели наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР