Временният треньор на Дунав Цветомир Младенов вярва, че играчите ще

...
Временният треньор на Дунав Цветомир Младенов вярва, че играчите ще
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав: На баража футболистите ще си оставят сърцата

Временният треньор на Дунав Цветомир Младенов има вяра, че играчите ще подходят отговорно към конфликта с Монтана в плейофа за място в efbet Лига през идващия сезон. До този мач се стигна, откакто през днешния ден русенци надделяха Царско село с 1:0 в среща от 32-ия кръг. Както е известно, Дунав се намира в тежка финансова рецесия, само че съгласно Младенов това няма да се отрази.

“Гарантирам, че всеки, който излезе на терена, ще си остави сърцето - увери наставникът. - В съблекалнята тематиката “пари” не се разисква и не мисля, че това ще повлияе. Но аз за финанси няма да приказвам, тъй като не ми е работа. Моето обвързване е да направя по този начин, че тимът да наподобява по-добре в баража и да спечелим. А какво ще се случи по-късно - нямам визия.”

Младенов приказва и за миналата среща с отбора на Любослав Пенев: “Играхме с въодушевление, това беше видно. Темпото обаче беше безгрижно, като всеки бягаше от единоборства, с цел да не получи наказване. Мислехме за баража, само че не сме си избирали противник. И двата отбора - Монтана и Септември (София) са еднообразно положителни. Не сме гледали обаче никой от тях. От довечера започваме да проучваме играта на Монтана.” efbet Лига 3 кръг, понеделник 13 юли  Дунав 1:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР