Временният треньор на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик ще остане на

...
Временният треньор на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик ще остане на
Коментари Харесай

В Байерн взеха решение за треньора

Временният треньор на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик ще остане на поста най-малко до Коледа. Това разгласи изпълнителният шеф на клуба Карл-Хайнц Румениге по време на годишното общо заседание на немския гранд.

Флик застана отпред на баварския гранд след уволнението на Нико Ковач, на който беше асистент. 54-годишният експерт дебютира с триумф над Олимпиакос (2:0) в Шампионската лига, а няколко дни по-късно изведе Байерн до гръмка победа с 4:0 над Борусия (Дортмунд) в дербито на Бундеслигата.
„ Wir vertrauen ihm! “
Hansi #Flick bleibt Trainer des #FCBayern.#MiaSanMia pic.twitter.com/0aAkWMakhS
— FC Bayern München (@FCBayern) 15 ноември 2019 година
“След мача с Борусия дружно с Хасан Салихамджич обществено декларирахме, че Флик остава треньор на тима до последващо решение и с цел да не ни задават въпроси по тематиката всяка седмица, разясняваме, че до последващо решение значи най-малко до зимната пауза. Ханзи може да продължи работата си и по-късно. Казвам го безусловно съществено — имаме му цялостно доверие”, показа Румениге.
До момента Флик е бил отпред на Виктория (Баментал) и Хофенхайм, а по-късно в продължение на 8 години беше асистент в националния тим на Германия. Считан е за отличен стратег. Бундеслига 11 кръг, събота 9 ноември  Байерн Мюнхен 4:0краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР