Временният старши треньор на Славия - Мартин Кушев, който ще

...
Временният старши треньор на Славия - Мартин Кушев, който ще
Коментари Харесай

Треньорът на Славия попиля футболистите си след загубата от Монтана

Временният старши треньор на Славия - Мартин Кушев, който ще води ''белите'', до момента в който Александър Тарханов оправи своите документи, охарактеризира загубата на неговия тим от Монтана с 1:2 като ''безобразна''.

" Безобразно като цяло. Мога единствено да поздравя тима на Монтана, бориха се повече, тичаха повече. Това държание на нашия тим беше просто кошмарно. Според мен още в първите 15 минути бяха супер безобразни. Ситуациите пред нашата врата бяха от безобразни неточности. Аз нямам пояснение ", стартира Мартин Кушев.

" Явно казусът ни е психически - насъбраното напрежение, неналичието на точки. Най-вероятно е това ", допусна той.

" Филип Кръстев получи мощен удар. Сега ще вляза в съблекалнята да видя. Същото споделих и на момчетата като влязох в съблекалнята на почивката - по този начин футбол не се играе. Александър Тарханов също поговори с тях ", разкри краткотрайният ментор на ''белите''.

" Мисля, че всичко ще бъде наред с документите на Тарханов до паузата и се надявам, че с неговото идване ще има някаква искра. Във футбола има необясними неща. Пас да не може да дадеш на 5 метра, да взимаш детски решения. В спирането ще работим каквото би трябвало, само че имаме много национали, които са съществени играчи. Ще имаме малко хора, само че това са си наши проблеми ", приключи тогавашният нападател на Славия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР