Временният шампион в леката категория на UFC, Джъстин Гейджи е

...
Временният шампион в леката категория на UFC, Джъстин Гейджи е
Коментари Харесай

Джъстин Гейджи обеща да разбие Хабиб

Временният първенец в леката категория на UFC, Джъстин Гейджи е убеден, че ще бъде първият войник, който ще постави края на непобедената статистика на Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се срещнат този уикенд в UFC 254 и Гейджи чака Хабиб да излезе доста стимулиран, поради гибелта на татко си.

" В момента този човек ще е доста сложен за побеждаване. След като татко му умря, за хора като нас, това е голяма мотивация. Той ще бъде на 100% стимулиран. "

31-годишният войник обаче няма по никакъв метод да се даде на Нурмагомедов. Гейджи даде обещание, че ще нанесе толкоз вреди по Нурмагомедов, че ще го принуди самичък да се откаже.

" Тони Фъргюсън си мислеше, че няма по какъв начин да го победя. Но това е последното нещо, което би трябвало да си мислиш, когато влизаш в борба. Особено против някой рисков като мен. Трябва да го ударя, би трябвало да го разбия. Никога не е поемал тежки удари. Той ги заобикаля. Ако поеме няколко мощни удара, имам вяра че ще разбере, че това не е за него и няма да желае да бъде там, " продължи Гейджи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР