Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио,

...
Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио,
Коментари Харесай

Боби Михайлов легнал болен, пропуска конгреса на УЕФА

Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио, че Борислав Михайлов няма да участва на идния 48-и постоянен конгрес на УЕФА в Париж този четвъртък, 8 февруари.

" В момента съм на летището във Виена и пътувам към Париж за Конгреса на УЕФА дружно с изпълнителния шеф на БФС Борислав Попов и шефката на интернационалния отдел Ивета Банкова-Стоянова.

Борислав Михайлов има публична VIP покана от УЕФА за събитието, само че няма да може да участва, защото е болен ", съобщи Касабов.

През предходната седмица от БФС се похвалиха в уеб страницата си, че управлението на европейската футболна централа е изпратило публична VIP покана до Борислав Михайлов за Конгреса на УЕФА.

" В писмо до Михаил Касабов и Борислав Попов от Нион декларират желанието си да посрещнат дългогодишния член на Изпълкома на УЕФА и сегашен ръководител на Футболната комисия на централата Михайлов, както на Общото заседание, по този начин и на тегленето на жребия за започващия през септември шампионат Лига на нациите ", написаха от БФС.
 УЕФА прати ВИП-покана на Боби Михайлов
УЕФА прати ВИП-покана на Боби Михайлов

От централата държат на наличието му на конгреса в Париж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР