Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю сподели след класирането на

...
Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю сподели след класирането на
Коментари Харесай

Пардю: Ако аз остана постоянен мениджър в ЦСКА, много неща трябва да се променят

Временният ментор на ЦСКА Алън Пардю показа след класирането на отбора за финала за Купата на България, че е имало миг, в който и той си е помислил дали играчите му могат да извърнат развоя на мача. " Червените " надделяха Славия след осъществяване на дузпи, като преди този момент " белите " заличиха пасив от два гола след първия мач.

" Доста неща за нас се объркаха довечера. Трябва да кажа, че техният тим стартира доста мощно и вкара два прелестни гола. Те диктуваха доста добре дейностите на терена. Не използвахме възможностите си. Според мен шансът пред Кайседо беше гол. Това беше попадение и фактът, че не получихме гол, ни разочарова. За нас беше значимо да не допуснем още един гол, тъй като това щеше да ни изкара отвън битката. Това не беше най-комфортната вечер, на която съм се наслаждавал във футболно отношение. Самочувствието, което този триумф ще ни даде, е голямо. Когато ни вкараха два гола за 10 минути, това наруши нашия темп. За миг започнахме да си мислим можем ли да се върнем в този мач ".

" Ще приказвам с клуба. Дори и в този къс интервал съумях да установя добър контакт с играчите. Насладих се на тези мачове. Това беше чудноват интервал и даже не знам по какъв начин тимът ми ще наподобява против Лудогорец. Има доста напрежение върху нас. Ще направя всичко по силите си и ще кажа на клуба това, което мисля. Ще бъда пряк. Ако аз остана непрекъснат управител, доста неща би трябвало да се трансформират. Мисля, че би трябвало да имаме по-добра връзка с почитателите и считам, че мога да оказа помощ. Имам визия за селекцията. Гледах първия мач в ролята на шеф и съм наясно каква е обстановката в клуба. Знам, че можем да се оправяме по-добре от довечера ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР