Временният наставник на ЦСКА - Алън Пардю, говори в предаването

...
Временният наставник на ЦСКА - Алън Пардю, говори в предаването
Коментари Харесай

Пардю: Играчите разбраха, че съм по-различен от Стойчо Младенов

Временният ментор на ЦСКА - Алън Пардю, приказва в предаването "Домът на футбола " по DIEMA SPORT. Английският управител, който дебютира отпред на "червените " в дербито против Левски, приказва за края на тазгодишната акция на 31-кратните първенци и какво изисква персонално той от играчите, до момента в който е старши треньор на отбора.

"Не съм мислел доста за края на акцията. Играчите би трябвало да са видяли, че съм друг от Стойчо. Те би трябвало да знаят кой съм. Аз им демонстрирах, че при 0:0 в дербито с Левски, желая да го спечелим. Това, което показахме през втората част беше една добра продукция ", показа англичанинът.

"Мисля, че имаше раздразнителност от наша страна да не загубим мача. Не усещах на тъчлиинята, че не усещам да спечелим Трябваше да пазим добра централизация, с цел да затрудним противника. Когато става дума за контракти е значимо да съблюдаваме плануваното. Планът е елементарен - два мача и сядаме да обсъдим. Има още един мач преди да седнем още веднъж за диалози. Надявам се играчите на ЦСКА да покажат от личната си магия, с цел да завоюват трофея ", приключи Пардю.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР