Временният наставник на Реал Мадрид Сантяго Солари официално бе назначен

...
Временният наставник на Реал Мадрид Сантяго Солари официално бе назначен
Коментари Харесай

Реал Мадрид назначи Сантяго Солари за постоянно

Временният ментор на Реал Мадрид Сантяго Солари публично бе назначен за непрекъснато на поста, оповестиха от Испанската футболна федерация, съобщи Агенция Франс Прес. Солари размени на поста уволнения Хулен Лопетеги и записа четири победи в границите на две седмици, с което си обезпечи позицията за непрекъснато.

" Всичко е наред, от Реал Мадрид са изготвили контракта му и няма никакви проблеми ", обявиха през днешния ден от Футболната федерация. Вчера първенците на Европа победиха Селта Виго с 4:2 вкъщи и по този метод се приближиха на четири точки от водача Барселона, а след дуела шефът на Кралския клуб Емилио Бутрагеньо призна, че управлението на отбора е доста предостатъчно от работата на Солари. Все още не е ясно каква ще е продължителността на договора на досегашния треньор на втория отбор на Реал, като се чака той да получи контракт до края на сезона и през лятото да бъде преценено дали ще остане на поста.

БГНЕС напомня, че европейският клубен първенец имаше период от две седмици, с цел да назначи непрекъснат треньор. Първият избор на президента на,,белия балет “ Флорентино Перес бе Антонио Конте, който обаче отхвърли на отбора. Някои от футболистите на " Кралския клуб “, отпред с капитана Серхио Рамос, показаха недоволството си от възможното идване на някогашния ментор на Ювентус и Челси на " Сантяго Бернабеу “.

След триумфа над Селта като посетител с 4:2, Солари съобщи на конференцията:,,Най-важното нещо е да създадем най-хубавото за клуба, всичко друго е без значение “, показа той пред публицисти. Карим Бензема и автогол на Густаво Кабрал дадоха удобна преднина на мадридския исполин, преди Уго Майо да понижи. Последваха нови две попадения дело на капитана Рамос след дузпа и Дани Себайос, а добавеното време на срещата Брайс Мендес вкара втори гол за Селта.

Реал е на четири точки от върха в Ла Лига след изненадващата загуба на първенеца Барселона вкъщи от Бетис с 3:4. В идващия кръг след интернационалната пауза Реал гостува на Ейбар. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР