Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев приема спокойно хвалбите за

...
Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев приема спокойно хвалбите за
Коментари Харесай

Генчев назова основния конкурент на Лудогорец

Временният ментор на Лудогорец Станислав Генчев приема умерено хвалбите за положителните резултати след назначението отпред на първенците и уточни Левски като главен съперник в борбата за купата. Бившият халф съобщи, че възходът под негово управление с осем следващи победи във всички шампионати е резултат от голям брой фактори и той е единствено един от тях. Генчев разкри и нещо любопитно за треньорската си кариера, а точно кой експерт му е оказал най-голямо въздействие.

„ Надявах се да пускам добре и да съумея да оказа помощ на тима. Резултатите не са единствено моя заслуга – те са на футболистите и на всички, които работят тук. Изражението на терена не е единствено резултат от работата на треньора. През лятото взехме много нови футболисти, които трябваше да вникнат в метода на игра на Лудогорец, да схванат какво значи Лудогорец. Всеки ден ги приближаваше към това. Това е напълно естествено, когато дойдат нови футболисти. Синхронът в един тим е едно от най-важните неща. Точно това се усъвършенства през последните месеци и по този начин демонстрираме своето лице. Рубиконът бяха мачовете против Марибор. Те ни класираха в групите на Лига Европа, а с това пристигна и спокойствието. После пристигнаха и успехите в България, които също способстваха за нашата убеденост. Със сигурност това ми оказва помощ ужасно доста, тъй като през годините уважението се е запазило. Аз съм бил капитан на тези играчи. Това ми оказва помощ на мен, а и опитните оказват помощ в съблекалнята, с цел да ги приобщят към концепциите, които задавам “, показа Станислав Генчев пред „ Диема спорт “.

„ Нашият отбор разполага с доста положителни футболисти, постигнали доста в живота и спорта. Аз се старая да бъда почтен с тях – да им демонстрирам хубавите неща, само че и грешките. Когато предпочитам стартовата единадесеторка, се старая да бъда почтен. Който не играе, да знае за какво не играе, а който играе, да бъде наясно за какво е попаднал там.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР