Временният наставник на Дунав (Русе) Мартин Ковачев коментира успеха с

...
Временният наставник на Дунав (Русе) Мартин Ковачев коментира успеха с
Коментари Харесай

Мартин Ковачев: Поздравявам отбора за мъжката игра

Временният ментор на Дунав (Русе) Мартин Ковачев разяснява триумфа с 1:0 против борещия се за промоция Спортист (Своге). 

" Поздравявам тима за мъжката и тактически вярна игра. Пропуснахме много голови благоприятни условия. Това е остаряла наша уязвимост. Такива пропуски направихме и в мача против Монтана. Тогава ситуациите бяха 6:1 в наша изгода, а резултатът 0:1! Преди дуела против Спортист демонстрирах на момчетата статистиката на тима в 6-те домашен мача и им споделих, че на фона с капацитета им този актив от 6 точки не е логически. Аз знам, че могат и желаят, въпросът е да го покажат. Този път съумяха и го демонстрираха. Надиграхме противника, освен това на пейката бяха най-вече юноши. Смених съзнателно Илия Миланов, тъй като получи болки в ахилеса. И след тази смяна обаче отбраната се оправи добре. Предвид класирането с огромен пакет тимове през точка-две успеха беше извънредно значима ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР