Временният наставник на Челси Бруно Салтор застана пред медиите часове,

...
Временният наставник на Челси Бруно Салтор застана пред медиите часове,
Коментари Харесай

Заместникът на Потър в Челси: Изпитвам голямо възхищение към Юрген Клоп

Временният ментор на Челси Бруно Салтор застана пред медиите часове, откакто бе оповестено, че той ще застане отпред на отбора. Късно нощес лондончани излязоха с публично известие, че Греъм Потър е освободен от поста управител на “сините ”. Той изрази своята огромна признателност към Потър за работата му отпред на отбора.
 В Челси не устояха и уволниха Греъм Потър В Челси не устояха и уволниха Греъм Потър
“Току що приказвах с Греъм Потър и той изпраща своите поздрави. Това бяха сложни 24 часа за всички нас, за личния състав, за фамилиите ни, само че би трябвало да се оправим със обстановката. Той в действителност ни поддържаше, звънна, с цел да ни поздрави. Аз съм тук сега, тъй като Греъм и клубът сметнаха, че това е вярната стъпка. Ще се опитам да оказа помощ на клуба и да бъда покажа максимален професионализъм. Смятам, че Греъм Потър свърши страхотна работа, само че това е комплициран бизнес и би трябвало да продължим, съобщи Салтор.
 Балансът на Потър в Челси - доста пари за нищо Балансът на Потър в Челси - доста пари за нищо
Испанецът разясни, че към момента не може да приказва за реакцията на играчите, защото не ги е виждал и не е провел диалози с тях, само че ще се пробва да приготви отбора по допустимо най-хубавия метод за идния конфликт с Ливърпул на следващия ден от 22:00 българско време на “Стамфорд Бридж ”.

“Все още не съм видял играчите, само че имаме планувана следобедна подготовка. Отговорността за протичащото се е напълно наша, би трябвало да останем положителни и да се фокусираме върху утрешния мач. Това е силата, с която ще работим. Очаквам футболистите също да бъдат тъжни, тъй като знаят какъв човек е Греъм Потър. Аз ще поема своята отговорност, както съм правил от първия ден, и чакам всички да ни поддържат. Ще се опитаме да се подготвим най-добре за мача на следващия ден. Ние представляваме Челси, а това е клуб с невероятна история, който се стреми към победи и това да господства, ” разяснява новият ментор.
 Засилва се вероятността Нагелсман да поеме Челси Засилва се вероятността Нагелсман да поеме Челси
Салтор приказва съответно и за своите упования от Ливърпул, защото двата отбора се показват много под упованията на всички през този сезон и за всеки един от двата отбора е значимо да вземе трите точки в битката си за по-предно класиране.

“Очевидно имам огромно удивление от Юрген Клоп. Не мога да кажа нещо друго от това, което всички знаят. Те също минават през сложен сезон, само че разполагат с топ играчи. Очакваме доста сложен конфликт, те да бъдат нападателни, тъй като разполагат с футболисти, които могат да играят с висока активност. Смятам, че доминирахме в мача с Астън Вила, само че го загубихме. Напраивхме някои неточности, само че като цяло се представихме добре, ” съобщи новият ментор на Челси.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР