Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира протеста на

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира протеста на
Коментари Харесай

Рангник за протеста на феновете, Тен Хаг и петимата отсъстващи

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разяснява митинга на група почитатели, които по-рано през днешния ден са проникнали на клубната база, с цел да изразят отрицателното си отношени против притежателите и представянето на играчите напоследък. Германецът съобщи, че е обикновено последователите да са недоволни от класирането и показното в дуела с Евертън. Рангник добави, че не знае дали в действителност клубът се е схванал с Ерик загар Хаг за това нидерланецът да стане идващия управител на „ алените дяволи “.

Manchester United statement: “There was a small and peaceful protest outside the Carrington training ground today. We respect the opinions of fans and remain committed to strengthening our engagement with them. ”
— MUFC Scoop (@MUFCScoop)
" Всички знаем, че футболът е игра, в която има доста пристрастеност и страсти. Разбирам, че нашите почитатели са недоволни от класирането и представянето ни в дуела с Евертън. Аз обаче към момента имам вяра, че нашите последователи са едни от най-хубавите в Англия, а може би и най-хубавите. Докато стачкуват по кротичък метод и не престават да ни поддържат на стадиона, те имат правото да изразят своето мнение.

Имахме моменти, в които играехме добре. Мисля, че имаше много мачове, в които играхме добре и го правехме като тим. Това, което до момента не сме съумели обаче, е да го създадем за по-дълъг интервал от време. Разочарован съм точно от това.

Не знам дали клубът към този момент се е схванал с Тен Хаг. Моят отговор ще бъде същият, какъвто бе и този на Тен хаг. Концентриран съм върху утрешния мач. Всички знаем, че той е добър управител, който свърши чудесна работа в Аякс и някогашните си клубове. Сега обаче няма смисъл да ви споделям какво е мнението ми за който и да било различен треньор.

Петима играчи пропущат утрешния мач, а евентуално и идващите срещи. Това са Фред и Скот Мактоминей, Рафаел Варан, Шоу, който претъпя интервенция за унищожаване на винтове от крайници, и Единсон Кавани. Всички те са навън за на следващия ден. Шоу ще бъде отвън игра най-малко за четири седмици, а може би даже за пет, тъй че мисля, че мъчно би взел присъединяване в някой от оставащите седем мача ", съобщи Рангник на конференцията си преди утрешния дуел с Норич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР