Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер намекна за

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер намекна за
Коментари Харесай

Солскяер намекна за добри новини и разкри, че ще хвърли Алексис срещу Арсенал

Временният управител на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер загатна за положителни вести в идващите седмици във връзка с новите контракти на Давид Де Хеа и Антони Марсиал. Контрактите на двамата основни играчи за " алените дяволи " изтичат след 18 месеца, само че те са доста покрай това да преподпишат.

" Надавам се, че можем да имаме положителни вести в идващите седмици. Мисля, че има напредък в тази посока, само че оставям тази работа на точните хора ", съобщи норвежецът.

Солскяер разкри, че ще употребява Алексис Санчес в утрешното посещение на Арсенал в дербито от 1/16-финалите на ФА Къп. Това значи, че чилиецът за първи път ще играе на " Емиратс ", откакто напусна " топчиите " през януари 2018 година, с цел да премине на " Олд Трафорд ".

" Алексис ще играе. Мисля, че ще му допадне, в случай че публиката се обърне против него. Като футболист, в такива случаи гордостта се обажда и си казваш " в този момент ще ви покажа на всички ". Той бе приказен по време на тренировките. Надяваме се, че ще се наслаждения на играта. "

Маркос Росо и Маруан Фелаини ще пропуснат гостуването на " Емиратс ", тъй като към момента са контузени. Крис Смолинг обаче възобнови тренировки и ще бъде разполагаем. Люк Шоу също е здрав.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР