Временния шеф на дирекция Здравеопазване“ в община Пловдив Лилия Недева

...
Временния шеф на дирекция Здравеопазване“ в община Пловдив Лилия Недева
Коментари Харесай

Женска солидарност! Безработна кметица отстъпи важен пост на ексдепутатка в Пловдив

Временния началник на дирекция „ Здравеопазване “ в община Пловдив Лилия Недева и някогашният кмет на Крумово Румяна Самоковарева са позволени до втория стадий от състезанието за директорския пост. Това демонстрира протоколът за позволени и недопуснати претенденти, оповестен на уеб страницата на общината.
Двете дами са дават отговор на условията за първия стадий – имат образователно-квалификационна степен магистър по компетентност стопанска система и/или здравен мениджмънт и управителен административен опит 4 години.
Самоковарева обаче се е отказала от конкуренцията за поста по персонални аргументи. Това значи, че любимец остава Лилия Недева. Тя би трябвало да показа писмена разработка на тематика „ Съвременни трендове и цели в развиването на здравната политика на община Пловдив “. Последният конкурсен стадий е интервю/събеседване.
Припомняме, че Лилия Недева оглави общинската дирекция „ Здравеопазване “ преди месец и незабавно по-късно беше разгласен конкурс за титуляр на поста.
Длъжността шеф на дирекция „ Здравеопазване “ е обвързвана с създаването и провеждането на политиката на община Пловдив в областта на опазването на здравето, стопанска система на опазването на здравето, лекарствената политика, възлагане и ръководство на общинските здравни заведения.
Размерът на главната заплата е до 2400 лева и се дефинира в зависимост от професионалният опит на претендента, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР