Временни увеличения на облачността ще има над западните райони, където

...
Временни увеличения на облачността ще има над западните райони, където
Коментари Харесай

Дъжд на запад, слънце по морето

Временни нараствания на облачността ще има над западните региони , където ще превали временен дъжд с гръмотевици. В Източна България ще духа до сдържан югоизточен вятър.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд на доста места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Над източната половина от страната времето ще остане слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 29° и 34°.

Над планините от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд на доста места там ще превали и прегърми. Над масивите от източната половина от страната ще се задържи слънчево. Ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 15°.

Над Черноморието ще се задържи слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 27°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР