Временни ограничения за движението на моторни превозни средства заради извършване

...
Временни ограничения за движението на моторни превозни средства заради извършване
Коментари Харесай

Временно затруднение на движението по две улици в Асеновград

Временни ограничавания за придвижването на моторни транспортни средства поради осъществяване на поправки ще бъдат въведени в два сектора от уличната мрежа на Асеновград.
Изкопни работи започнаха от кръстовището сред улиците " Шипка " и " Княгиня Евдокия ". Поради това, ще се наложи поетапно затваряне на платната за придвижване в посочената зона за интервал от към 20 работни дни, оповестяват от община Асеновград и твърдят, че е направен проект за организация на придвижването в региона. Проектът е по отношение на създаване на второ канализационно отклоняване за отвежадне на повърхностния отток на водите за нововъзстановените спортни площадки и прилежащия паркинг на СУ " Свети Свети Кирил и Методий " и е координиран с ВиК, РСПБЗН, ЕВН.
По обекта ще се извършат изкопни работи и полагане на полипропиленови тръби. Ще се построяват също дъждоприемни и ревизионни шахти, след което ще се възстановят и тротоарната и асфалтовата настилки.
Вторият обект, по който стартираха строително-монтажни работи в Асеновград, е на улица " Рожен ". Тук строително-монтажните действия се състоят в преасфалтиране и ремонт на дъждоприемни и ревизионни шахти. Поради това, в пътния сектор ще бъде затруднено прекосяването на моторни транспортни средства в сектора от улица " Цар Иван Асен II " до кръстовището с улица " Росица ".
Припомняме, че правата е повредена, в резултат на поройните дъждове през юни 2019 година По контракт строително-монтажните работи тук следва да продължат до 20.01.20 година Предвид зимния интервал, при неподходящи атмосферни условия, срокът може да бъде продължен при положение, че възникне такава нужда, предизвестяват от община Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР