Временната парламентарна комисия Росенец реши с 4 гласа за и

...
Временната парламентарна комисия Росенец реши с 4 гласа за и
Коментари Харесай

Депутатите извикаха Ахмед Доган в комисията "Росенец"

Временната парламентарна комисия " Росенец " реши с 4 гласа " за " и един " срещу " да извика на чуване почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Той ще би трябвало да отговори дали летния му сарай на нос " Чукалята " и постройките към него са законни, съобщи bTV.

Председателят на комисията Калоян Янков означи, че в интервала от 2016 до 2020 година Доган е обитавал в имението си в парк " Росенец " преди да има позволение за прилагане. По думите му не са плащани и налози.

" Установихме, че от 18 обекта единствено 4 имат позволение за градеж. Един от тях има позволение за прилагане, а всички останали нямат никакви документи - нито позволение за прилагане, нито за строителство. Там се е строяло нелегално в извънредно огромни мащаби. Има триетажни къщи, които са на морския бряг. Те са напълно противозаконни. Няма и документи за градежа на кея ", изясни Янков. 

На съвещанието на комисията през днешния ден бяха изслушани още областния управител на Бургас Мария Кънева, както и началника на Дирекцията за народен строителен надзор проектант Влади Калинов. От Движение за права и свободи дефинираха това като " предизборно шоу ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР