Временната комисия за установяване на всички факти и обстоятелства във

...
Временната комисия за установяване на всички факти и обстоятелства във
Коментари Харесай

Парламентарната комисия за ЧЕЗ ще изслушва Теменужка Петкова

Временната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на приватизацията и плануваната продажба на сдруженията на ЧЕЗ Груп в България ще организира съвещание през днешния ден (17 април) от 14:30 часа.
Комисията беше основана след абсурда към договорката за енергодружеството. Начело на комисията е депутатът от Българска социалистическа партия Жельо Бойчев, а самата комисия се състои от 12 души по трима от всяка парламентарна група.
Депутатите би трябвало да открият всички обстоятелства и условия към договорката с „ Инерком”, само че и да създадат обзор от приватизацията на сдружението до момента.
По време на днешното съвещание ще се организира разискване на обществените измерения на договорката, с оглед опазване на приходите и обществените придобивки на работещите в ЧЕЗ, тактика за развиване на сдружението – капиталова и индустриална стратегия и ценова тактика на сдружението.
Покани за чуване по тематиката са изпратени на министъра на енергетиката Теменужка Петкова, КЕВР, " Инерком " България АД и КНСБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР