Временна организация на движението по бул. „Константин Стоилов“ между ул.

...
Временна организация на движението по бул. „Константин Стоилов“ между ул.
Коментари Харесай

Поредни промени на движението в София

Временна организация на придвижването по бул. „ Константин Стоилов “ сред ул. „ Панагюрище “ и бул. „ Сливница “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Във връзка с реорганизация на тръбопровод по западното пътно платно на бул. „ Константин Стоилов “ сред ул. „ Панагюрище “ и бул. „ Сливница “ се вкарват следните промени в организацията на придвижване:

Промени в придвижването в столицата на 3 март

- от 04.03.2020 година до 18.03.2020 година /включително/ се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по западното пътно платно на бул. „ Константин Стоилов” сред ул. „ Панагюрище “ и бул. „ Сливница “.

Движението ще се прави по обходни направления:

- от ул. „ Каменоделска “ по ул. „ Козлодуй “, ул. „ Г.С.Раковски “, бул. „ Сливница “;

- от ул. „ Каменоделска “ по ул. „ Индустриална “, ул. „ Владайска река “, бул. „ Сливница “.



(Снимка: Столична община)

Във връзка със строително монтажни работи, предоставени от АПИ на Софийски околовръстен път сред бул. „ Цариградско шосе “ и ул.„ Бизнес парк София “ от 04.03.2020 година до 24.08.2020 година се вкарват следните промени в организацията на придвижване:

- не разрешава се влизането на пътни транспортни средства по източното пътно платно на Околовръстен път сред бул. „ Цариградско шосе” и ул. „ Лозен “ като придвижването се прави в двете посоки в по една пътна лента в посока в западното пътно платно на Околовръстен път в посочения участък;

Футболен мач трансформира придвижването в София

- не разрешава се влизането на пътни транспортни средства по ул. “Стар Лозенски път “ сред Околовръстен път и ул.„ Висо “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР