Времената не са най-добрите в историята на луксозната американска марка Cadillac

...
Времената не са най-добрите в историята
на луксозната американска марка Cadillac
Коментари Харесай

Седанът Cadillac CT5 дебютира на автосалона в Ню-Йорк - видео

Времената не са най-хубавите в историята на първокласната американска марка Cadillac – продажбите спадат, не оказва помощ и пускането на новите кросовъри с които компанията обновява моделната си гама. Ръководството към този момент счита, че тактиката за стартиране на повече SUV модели е била грешка, тъй като се оказва, че особено в Щатите привързаноста на клиентите към луксозните седани на марката си остава голяма.

В мрежата към този момент е показан новият седан Cadillac CT5, паралелно с това към този момент върви и рекламна акция с име “Сензорна симфония ”, ползваща нетипични клипчета с особенно подбрано озвучаване за предизвикване на разнообразни реакции у зрителите.

Търси се резултат вид “автономен сензорен отговор ” от вида иглички в гръбнака при звука на шестака 3.0 Twin-Turbo или при прослушване на звука от аудиосистемата Bose Performance Series. Автомобилът е развъртян върху еволюираната платформа със задно задвижване Alpha, която позволява и пълноприводна трансформация на новия луксозен седан.



Компанията твърди, че салонът на CT5 е ориентиран към лидера и осигурява “тактилност/чуство за допир/ на управлението ”. Но това разбиране се отнася не за сензорните екрани – в колата са запазени много физически превключватели, а за чуството на допир към подробно подбраните материали – различни сортове кожа и дърво.

В новия седан базов ще е турбомоторът 2.0 л, 275 к.с., 350 Нм /това ще проличава и на специална емблема откъм гърба на колата/. В по-горните версии трилитровата битурбошестица предлага 404 к.с. и 550 Нм. И двата двигателя работят с десетстепенен автоматик. Производството на новия седа ще става в завода на GM в Ленсинг, Мичиган, като за целта е употребена инвестиция от $211 милиона.

Дебютът на модела е очакван по време на международния автосалон в Ню-Йорк през следващия месец, когато ще научим и повече детайлности за новия модел. Продажбите на колата би трябвало да тръгнат в края на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР