Време за скатаване вече няма. Това заяви служебният паровсъден министър

...
Време за скатаване вече няма. Това заяви служебният паровсъден министър
Коментари Харесай

Крум Зарков след новите имена по Магнитски: Време за скатаване няма

Време за скатаване към този момент няма. Това съобщи служебният паровсъден министър Крум Зарков в ефира на ова телевизия във връзка новите оповестени имена на българи в листата " Магнитски ".
Трябва да се случат две неща, по думите му, да се одобряват нужните закони и да се намерят хора, които да ги извършват. " Всички знаят какво би трябвало да се направи, само че към 7 000 000 души сме заложници на политическо безволие ", сподели още той.

В листата има задоволително данни и обстоятелства, с цел да се направи следствие, счита още Зарков. Той е на мнение, че Съединени американски щати и Англия пазят личните си финансови системи.

Не мога да разясня дали ще има още имена, като министър на правораздаването не мога да си разреша да го направя, несъмнено ще има правосъдно гонене против оповестените имена, сподели Крум Зарков.

Антикорупционното законодателство се загуби в дебата, счита още Зарков.

Запитан за следващия случай на ликвидиране, което е би могло да бъде предотвратено, той съобщи, че във всеки вход в България има междусъседски разногласия и от време на време те ескалират. Има непрестанен тормоз от страна наа съседи. Мащабите на казуса вършат решението доста мъчно. Най-често тези, които се жалят са тези, които тормозят.

Той разяснява и думите на президента Румен Радев, който от Брюксел разгласи позицията си против нуклеарни наказания за Русия и изпращане на още оръжие към Украйна.

Зарков бе безапелационен - поддържа Радев и не вижда противоречие сред него и суверена. “Подкрепям позицията на Румен Радев. Не, той не прекрачва конституционните пълномощия в нито един случай ”, съобщи Зарков и добави, че “няма съображение за импийчмънт на президента. Това е един от детайлите на предизборната кампанияа, в тази ситуация определен от Демократична България ”.

“Думите му са негова поредна позиция от доста време. Няма конфликт с решението на Народно събрание ”, счита правосъдният министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР