Време за преосмисляне на живота и изчистване от натрупаната негативност.Овен

...
Време за преосмисляне на живота и изчистване от натрупаната негативност.Овен
Коментари Харесай

Везни, днес сте невероятно съблазнителни

Време за преосмисляне на живота и изчистване от насъбраната негативност.

Овен – Използвайте силата си, с цел да вземете рационални решения. Луната ви предизвиква в това. Звездите ви поучават по-малко да поддържате връзка и да не флиртувате. В любовта би трябвало да избягвате недоразумения.

Телец – Ще имате опция да употребявате всички запаси, с които разполагате, с цел да се справите с непредвидена обстановка. Хармония цари в дома и двойките минават през отлична фаза. Възползвайте се от всеки миг.

Близнаци – Късметът през днешния ден ще ви се усмихне в нещо. Намаляващата Луна ви освобождава от това, което ви тормози. Доверете се повече на колегата си и не хранете глупави съмнения. Ревността убива всяка връзка.

 мъж, жена

Рак – Луната ви приканва да се отпуснете и да се радвате на живота. Правете всичко, което ви харесва. Проблемите стартират да избледняват и нещата да се подреждат. Денят може да ви донесе сантиментални моменти и мощни страсти. Пазете сърцето си от мощни безредици.

Лъв – Влиянието на Луната ви прави неустоими и загадъчни. Шансът може да ви се усмихне и да получите наслада. Възможно е началото на нова обич за вас, която може да пристигна в живота ви като мълния.

Дева – Луната през днешния ден ви тласка право към триумфа. Бъдете търпеливи със себе си и с хората към вас. Днес звездите ви носят вълнуващи моменти, възползвайте се от положителните въздействия и се наслаждавайте на колегата си.

Везни – Вие сте под отбраната на звездите и всичко, което вършиме, ще бъде сполучливо. Ще бъдете привлекателни, съблазнителни, чувствени и връзката ви ще бъде изпълнена със пристрастеност. Луната усилва вашата страст и еротичност.

 жена, мъж

Скорпион – Добрата планетарна конюнктура способства за това, че някой доста специфичен човек може да се появи в живота ви, с цел да го извърши с наслада. Луната премествайки се във вашия знак, ще ви оказва помощ да получите това, което желаете.

Стрелец – Възможно е да се появят компликации, само че вие ще съумеете да се справите провокациите и с сложните неща. Посветете останалото време от деня на обичаните си занимания или го прекарайте с близки хора.

Козирог – С неизменност и непримиримост ще можете да постигнете задачите си. Ако има нещо неразбираемо, то ще се реши във ваша изгода. Денят е цялостен с изненади. Може да се получи малко комплициране, само че след това всичко стартира да се подрежда.

 жена, мъж

Водолей – Луната ви оказва помощ да се отърсите от неприятните мисли и да гледате по-оптимистично напред. Започвате работлив цикъл и е значимо да оставите зад себе си старите страхове от предишното и да се отворите към сегашното с повече прохлада, изключително в случай че сте почнали нов стадий в любовния си живот.

Риби – Ще бъдете изпълнени с естетика, което безспорно ще благоприятства взаимоотношенията ви. Вашият прочувствен живот ще бъде трогателен и доста натоварен. Благодарение на Луната, никой няма да ви устои през днешния ден.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР