Време за финала в Шампионска лига! Един срещу друг се

...
Време за финала в Шампионска лига! Един срещу друг се
Коментари Харесай

Време е за големия финал! Реал или Ливърпул сяда на трона

Време за финала в Шампионска лига! Един против различен се изправят две от най-известните имена в европейския футбол – Реал Мадрид (с 12 победи в турнира) и Ливърпул (с 5 триумфални сезона в лигата).

Двубоят е довечера в Киев от 21:45 ч. българско време.

"Белият балет " ще пази оценката си, извоювано през последните два сезона и ще опита да завоюва купата за 13-ти път в историята си, като това би била третата поредна победа на тима, написа Блиц Спорт. Мърсисайдци излизат за 6-ото си отличие в този шампионат, като не са играли край от 2007 година насам, когато изгубиха с 1:2 от Милан.

И двата тима не приключиха по най-хубавия метод в шампионатите си - Реал остана едвам на трето място на 17 точки от Барселона, а Ливърпул финишира четвърти на 25 точки от първенеца Манчестър Сити.

Двубоят опълчва и двама от най-хубавите футболисти през годината - Кристияно Роналдо и Мохамед Салах. Португалецът има досега 15 гола в шампионата, а египтянинът е с 10.

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан към момента не е отпадал на елиминация в Шампионската лига, откогато води отбора. И разумно завоюва два следващи трофея, което небрежно го изстреля в историята и го подреди измежду най-хубавите.

Днес от 21:45 часа
Стадион: "Олимпийски ", Киев
Съдия: Милорад Мажич
Пряко по БТВ Екшън

Вероятни сформира:
РЕАЛ МАДРИД: Навас, Карвахал, Рамос, Варан, Марсело, Модрич, Каземиро, Кроос, Асенсио, Роналдо, Бензема

ЛИВЪРПУЛ: Кариус, Александър-Арнолд, Ловрен, Ван Дайк, Робъртсън, Вайналдум, Хендерсън, Милнър, Салах, Фирмино, Мане
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР