Време ви е за промяна. Трябва ви нещо силно и

...
Време ви е за промяна. Трябва ви нещо силно и
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще сменят партньора това лято

Време ви е за смяна. Трябва ви нещо мощно и разтърсващо, което да ви покаже още веднъж, че светът е прекрасен. За тези няколко зодии ще пристигна нова и свежа обич, която ще промени доста неща в живота им.

Идва време, в което ще започнете да оценявате себе си и действително да погледнете какъв брой скъпи сте. Специален човек ще ви покаже, че постоянно би трябвало първо да обичате себе си, с цел да може някой да ви обикне в подмяна. Този специфичен човек въобще няма да ви е чужд. Познавате се от години, само че в никакъв случай не сте прекравали доста време дружно. Винаги сте имали благосклонности към този човек, само че единствено като физическо привличане. Юли месец ще излезете на първата си сантиментална среща дружно... а по-късно идва и огромната любовна приказка.

Няма да повярвате, само че е време да промените индивида, с който сте сега. От доста време насам се заблуждавате, че нещата са добре или още по-лошо - че ще се оправят. Истината може да горчи, само че по-добре да я преглътнете, с цел да започнете на чисто. Сами ще откриете новата си обич и то посредством работна среща. Ще прехвърчат искри на секундата и ще бъдете сигурни, че това е индивидът, с който може да преживеете много буйни летни нощи. Радвайте се на момента и не се затормозявайте с мисли за бъдещето.
ТРЕТАТА ЗОДИЯ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР