Време на изпитания - Луната е в знак Водолей до

...
Време на изпитания - Луната е в знак Водолей до
Коментари Харесай

ВРЕМЕ ЗА ИЗПИТАНИЯ: Луната е във Водолей - тъмните сили се събуждат и се опитват да ни съблазнят

Време на тествания - Луната е в символ Водолей до 05:23ч на 16 октомври. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари. Настроението е изменчиво. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Това сочи прогнозата за днешния ден на астроложката Ивелина Пенчева.

Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

В 15:34ч Луната минава на луфт до сутринта на другия ден. Не се предлага нищо значимо да се подхваща или купува.
Лунен календар - 9 лунен ден до 16:51ч на 15 октомври (от 16:16ч на 14 октомври)

9-ия лунен ден е рисков по собствен метод, защото тъмните сили се разсънват и се пробват да ни съблазнят, подлагат ни на тествания. През цялото лунно денонощие ще чувствате отрицателната сила и нейното влияние. Могат да се изявят слабите ни страни и нашите дефекти. На този ден се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и споровете. Никой не слуша никого с изключение на себе си, и в това време всички са уверени в своята справедливост. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Различни провокации ще идват от всички страни, тъй че останете скромни и не се поддавайте на илюзии.

Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се пробвате да не реагирате негативно на хората към вас. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Този ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Простете на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили, развържете кармичните си възли.

В това време би трябвало да бъдете доста деликатни във всичко: от потреблението на принадлежности за хранене до секване на пътя, защото вероятността от пострадване е огромна. Може да да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Очистване на пространствата физически и енергийно.

10 лунен ден от 16:51ч на 15 октомври до 17:19ч на 16 октомври
На 10 лунен ден могат да зародят всевъзможни дребни неприятности и беди, само че не се предлага да ги приемате драговолно, тъй като всичките им последици са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят диря в душата ви.
Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти. Това е фамилен ден, добре е да сте със фамилията и околните си.
Слънчев календар - 29 безоблачен ден – Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молебствия. Хубаво е да се медитира. Днес може да гадаете на книга. Задавате въображаемо въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука откъс. Там може да намерите отговора.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР