Време е за студени тръпки посред лято. Предложенията ни за

...
Време е за студени тръпки посред лято. Предложенията ни за
Коментари Харесай

Джордж Р.Р. Мартин и няколко озадачаващи престъпления

Време е за студени тръпки измежду лято. Предложенията ни за четене за този уикенд включват трилъри от двама добре известни в жанра създатели, както и алманах под редакторството на безподобния Джордж Р.Р. Мартин.
 Снимка 490299

" Аса в небето "

Това е втората книга от поредицата " Жокери ", чийто съставител е Джордж Р. Р. Мартин. Той е и създател на някои от главите на историята за злокобен вирус, който пренаписва човешката история. Някои се трансформират в жокери - новите злодеи, а някои имат шанса да са аса - супергероите. 30 години по-късно хората са привикнали с наличието им, само че не подозират за невидимата опасност, която се носи към Земята. Сред останалите създатели са Роджър Зелазни, Уолтър Джон Уилямс, Уолтън Симънс.

Изд. Сиела, 20 лева
 Снимка 490301

" Бегълка "

Харлан Коубън споделя трагичната история на татко, зажгубил щерка си. След като тя взема решение да се отдаде на опиатите и на гаджето си, който я бие, никой не може да я избави. Години по-късно бащата инцидентно я засича в Сентръл парк да пее за пари. Когато взема решение да й помогне, изобщо не допуска в какъв свят ще попадне.

Изд. Колибри, 19 лева
 Снимка 490300

" Изкупление "

Един от дълго време пропуснат престъпен случай още веднъж става ясно. Еймъс Декър и партньорката му във ФБР Алекс Джеймисън са в Охайо, когато с тях се свързва Мерил Хокинс. Осъден на пожизнен затвор, той твърди, че не е направил убийствата, за които лежи, и желае Декър да почисти името му. Декър се съгласява, само че по този начин и не съумява да приказва с Хокинс - той е убит. Явно някой към момента крие истината.

Изд. Обсидиан, 20 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР