Време е за срещи - с другите, с нас, с

...
Време е за срещи - с другите, с нас, с
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Живописни срещи

Време е за срещи - с другите, с нас, с непознати пространства. „ Място за срещи ” е новата галерия на Андрей Даниел. В изложба „ Нюанс ” художникът събира действителни и мислени места. Както споделя той самият - „ Места, в които опредметените мечти са действителности, открити и напипани от наши предтечи и съществуващи за нас, като същинските дървета, треви и планини ”. Живописната среща е до 1 декември.

Българското студио за дизайн на шрифтове със международно въздействие - Fontfabric, откри юбилейна галерия в Галерия 2.0. Някои от най-емблематичните типографски планове за десетгодишната им история са показани под формата на арт съоръжения и постери Или пътя на кирилицата към международната шрифт сцена.

Графичен дизайн, илюстрация, мода бижута от страната на изгряващото слънце.

До петък може да се потопите в японското изкуство, в районния исторически музей - София. Желанието е да покажат посоките и процесите в арт сцената на страната, като експозицията е извънредно пъстра и наситена с хрумвания. Основният фокус пада върху връзката сред обществото и околната среда, както и хуманността без значение на народност и географска широчина.

Випуск 93 от Художествената гимназия в София се събира в обичаното учебно заведение. С изложбата, предизвикана от тематиката " Съвременното изкуство - Различни гледни точки “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР