Време е за равносметка. В моя случай, когато завършваме мандат

...
Време е за равносметка. В моя случай, когато завършваме мандат
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Ще ползвам моя компас, който е българският национален интерес

" Време е за равносметка. В моя случай, когато приключваме мандат в комисията по бюджет и комисията по районно развиване, която се занимава с фондовете, можем да кажем, че е пристигнало освен време за равносметка, само че и за сметка. В моя случай имах опция да работя по законодателни досиета някои, от които са ориентирани непосредствено към България - да вземем за пример отпущането на шест милиона и триста хиляди евро за оправянето с наводненията в Бургас. Друго досие, по което работих беше бъдещето на кохезионната политика след 2020 година, където Народното събрание поддържа нарастване на бюджета за нашата страна. " Това сподели Андрей Новаков от ГЕРБ/ЕНП пред Канал 3.

" В идващия парламент първо би трябвало да реши въпросът с Брекзит, по-късно въпросът с бюджета на целия Европейски съюз. Българската страна направи всичко допустимо, жителите на България, които живеят във Англия да бъдат предпазени. Пакетът " Мобилност " остава за идващия парламент и това е една от задачите, която си бяхме сложили. Считаме, че там бихме имали повече шансове ", добави Ковачев.

" България би трябвало да бъде употребена за образец по какъв начин пази своите граници ", добави той.

" В морето от разнообразни отзиви, позиции и обединения, аз мисля да употребявам моя компас, който е българският интерес. Така правех и през последните пет години тук. Агресивният език и атакуване на сътрудници не оказва помощ в Екологичен потенциал. Хората усещат, когато някой е откровен и по кое време някой е нападателен. Това нещо отвращава хората и те ще преценяват по съвест на кого ще дадат своето доверие. В листата на Българска социалистическа партия има откровенни антиевропейци ", приключи Новаков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР