Време е за поредната порция битки в Шампионската лига. Мачовете

...
Време е за поредната порция битки в Шампионската лига. Мачовете
Коментари Харесай

Шампионската лига се завръща с 8 мача

Време е за следващата порция борби в Шампионската лига. Мачовете от петия кръг в груповата фаза съдържат сериозна конспирация и след тях някои отбори ще си обезпечат място на осминафиналите, а други ще се простят с очакванията си да вземат участие в директните елиминации.

В група " А " следва огромно дерби сред Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. Французите към този момент се класираха за идната фаза, а даже точка на " Сантиаго Бернабеу " ще ги бетонира на първото място. Реал обаче ще търси реванш за провалянето с 0:3 в Париж и това дава обещание да трансформира мача в същинско представление. Интересен ще е и дуелът сред Галатасарай и Брюж, който по всяка възможност ще реши ориста на третото място в групата.

В група " В " Байерн (Мюнхен) записа 4 следващи победи и ще се опита да резервира цялостния си актив и при визитата на Цървена звезда. Баварците са в напредък след треньорската промяна и ще играят без напрежение, тъй като още преди няколко седмици се класираха за 1/8-финалите. Звезда има два триумфа от 6 мача против този противник, а един от тях беше в популярните полуфинални конфликти за КЕШ през 1991 година. Сръбският отбор още не е изгубил шансове за второто място, само че би трябвало наложително да победи през днешния ден и в това време Тотнъм да не завоюва против Олимпиакос. Три точки в Лондон ще подсигуряват на " шпорите " мачове в шампионата и напролет. Отборът игра мощно в дебюта на Жозе Моуриньо - 3:0 против Уест Хам, а в този момент португалецът ще желае да види сходно показване и в първия си домашен мач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР