Време е за най-очакваното събитие в Cacao Beach Club, July

...
Време е за най-очакваното събитие в Cacao Beach Club, July
Коментари Харесай

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Време е за най-очакваното събитие в Cacao Beach Club , July Morning. Емблематичният изгрев и най-хубавото от тек-хаус музиката ни чака на 30 юни, дружно с Eddy M , както и любимците на българската аудитория, Deso & Kaiski. Резидентът на именитите празненства Elrow, Eddy M идва за първи път в България.

Toп диджеят стартира музикалното си странствуване в Италия, където любовта му към качествените ритми го води до свиренето на барабани в няколко банди от дванайсет годишна възраст. По-късно приключва Европейското учебно заведение за джаз в Палермо, където развива гения си с проучване на пиано, китара и перкусии. Талантливият италианец стартира да продуцира музика през 2010 година, въодушевен от класическото си образование и любовта към олд скуул звученето, най-много от хип-хоп актьори от 90-те като Cypress Hill, Tribe Called Quest и Ice Cube. Така, Eddy M основава една неповторима форма на тек-хаус, разпознаваема и до през днешния ден.



След преместването му в Испания през 2012 година, Eddy M може да се похвали със личен лейбъл, Drumkit Records, както и с гигове в влиятелни клубове и фестивали като Mysteryland, Dreambeach Festival, BCM Mallorca, Fabrik Madrid и Space Ibiza. През последните 5 години, той има поддръжката на имена като Matthias Tanzmann, Kaiserdisco и Karotte, а части като Ubahn са пускани от многочислени диджеи, в това число и от Marco Carola по време на неговите Music On празненства. С две EP-та и един сингъл от началото на 2019 година, той не демонстрира никакви признаци за прекъсване. Добавяйки и месечните му микс тейпове в Beatport, постоянните му видео подкасти от Drumkit Records и резиденцията му на празненствата Elrow, Eddy M занапред стартира да превзема целия свят.

В заетия му график за 2019 година е и присъединяване му на най-важното събитие на Cacao beach Club – July Morning. По традиция, обичаният изгрев ще бъде посрещнат от почитателите и в компанията на Deso & Kaiski, които всяка година способстват за незабравимото преживяване на вечерта. Билети за July Morning в Cacao Beach Club може да намерите в мрежата на Eventim.bg

Повече информация за  CACAO BEACH CLUB  може да откриете на формалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР