Време е за красиви и стилни пролетни визии! След зимата,

...
Време е за красиви и стилни пролетни визии! След зимата,
Коментари Харесай

Топ идеи за стилни пролетни визии

Време е за красиви и стилни пролетни визии! След зимата, която като че ли продължи цяла безкрайност, е добре пристигнало облекчението най-сетне да усетим по-дългите дни, синьото небе и разцъфването на свежите цветя, което е знак, че пролетта в действителност е пристигнала.

Въпреки това, откакто през последните няколко месеца неразумно обличахме ботуши, шапка с шапка и пухено палто, когато излизаме от къщи, концепцията да се облечем за по-топло време може да се окаже много друга. Вече не можем да разчитаме, че шикозното палто до земята ще прикрие всичко, което се крие под него – време е да свалим дословните и метафоричните пластове и да приемем напълно всичко, което пролетното обличане може да предложи.

Със промяната на сезоните постоянно е мъчно да се ориентираме от кое място да стартираме с дрешника, само че не се опасявайте, тук идваме ние. За благополучие, постоянно се организират международни седмици на модата, които оферират голям брой музи за облекло, с помощта на някои от най-шикозните дами в света.

 

Топ хрумвания за стилни пролетни визии

Тренчкотът е на път да се трансформира в най-хубавия ви другар

 пролетни визии Топ хрумвания за стилни пролетни визии фотография: pinterest

Когато става въпрос за пролетта, няма по-подходящо облекло от скромния тренчкот. Върху рокли, джинси и поли, тренчкотът може да усъвършенства съвсем всяко облекло. За пресен взор към този главен модел подражавайте на уличния жанр нагоре, като изберете тонална визия и съчетаете бежовия тренч с панталони в сходен колорит.

Това ще озари визията ви, като в това време ще излезете от по-тъмната зимна хармония. Когато купувате тренч, положително предписание е да търсите подобен, който да е резистентен и на дъжд. Така ще сте сигурни, че ще се справите с неизбежните пролетни превалявания. Това може да е малко по-голяма инвестиция, само че ще си заслужава, в случай че инцидентно излезете от къщи, без да ревизирате времето или да взимате чадър. Тренчкотът с панталони е от тези пролетни визии, с които ще впечатлите всеки.

 

 

Цветовото комбиниране е основно

Пролетта сигурно е време да прегърнем цветовете в дрешника си и въпреки да е мъчно да разберем от кое място да стартираме, за благополучие уличният жанр предложи безчет хрумвания по време на последните дефилета. Цветовото обличане се трансформира в главен метод за мнозина, предлагайки метод да се включат разнообразни нюанси, без да се прибягва до нуждата от принтове или шарки.

Нашият съвет за тази наклонност? Изберете два цвята и се придържайте към тях. Оттенъците могат да бъдат толкоз съгласувани или толкоз спорни, колкото желаете, само че поддържането единствено на два нюанса ще помогне на визията ви да остане изчистена. Ключовите цветови комбинации за тази пролет включват наситена фуксия и зелено, до момента в който същият колорит на фуксия, комбиниран с блестящо оранжево, също набира известност. Цветовото комбиниране е идеално за вашите пролетни визии.

Къси панталони

 пролетни визии Топ хрумвания за стилни пролетни визии фотография: pinterest

Този сезон предлагаме късите панталони да дебютират напролет, защото те постоянно са определяни като главен детайл единствено за лятото. Този детайл може да бъде толкоз повсеместен, колкото и обичаната ви мини рокля, само че рядко му се отдава заслуженото внимание. Късите панталони са съвършен основен детайл от вашите пролетни визии.

Цветни претекстове

 пролетни визии Топ хрумвания за стилни пролетни визии фотография: pinterest

Вярно е. В тази концепция няма нищо изключително революционно, само че би било несвоевременно да публикуваме лист с хрумвания за пролетно облекло, без да засегнем тематиката за цветята. В края на краищата това безспорно е най-популярният претекст на сезона. Макар да ви се коства, че това е явен избор, има и по-малко явни способи да включите цветята в пролетната си визия. Замяната на нормалния принт с цветя в огромни размери е единствено един образец, а изборът на пъстър блейзър или панталон върху рокля е различен пресен взор към визията. Цветни мотиви- какво по-добро за вашите пролетни визии.

 

 

 

Ризи

 пролетни визии Топ хрумвания за стилни пролетни визии фотография: pinterest

Решението какво да облечете заран постоянно може да се трансформира в същинска борба, по тази причина един повсеместен тоалет може да ви избави от догадките. За благополучие съчетанията са тук, с цел да спасят ситуацията. Независимо дали става въпрос за миди пола и подобаващ топ или риза с щампа и панталон, инвестицията в риза е в действителност най-лесният метод да изглеждате добре напролет. Те са идеално решение за вашите пролетни визии.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР