Време е за хляб, не за зрелища. С това послание

...
Време е за хляб, не за зрелища. С това послание
Коментари Харесай

Стефан Янев: Време е за хляб, има време за зрелища

Време е за самун, не за зрелища. С това обръщение излезе от срещата при президента водачът на " Български напредък " Стефан Янев. Българските жители чакат да предоставим самун, а не зрелища, безапелационен бе водачът на БВ. По мнението му българската политическа класа е узряла за този разговор. Винаги има време да предоставим още зрелища, в този момент на дневен ред е хлябът, уверен в националният представител.

Той изрази вяра да продължи разговорът сред партиите, тъй че да се търси опция за сформиране на държавно управление.

Времето до връчването на мандатите е било належащо и не е изгубено, съгласно него. Именно това време можело да сътвори условия за раждане на коалиция. За да се сътвори ръководство първо трябвало да има стратегия с цели - инфлацията, цената на живота, предсказуемост на всекидневието.
 Третият мандат на масата на договарянията след Нова година
Третият мандат на масата на договарянията след Нова година

Аз избори през януари и февруари няма да върша

Отворени сме за разговор, посочи Янев. Той е подготвен и на лидерска среща, и на диалози на експертно равнище. Според него се преекспонира тематиката за третия мандат. Ако той бъде даден на БВ, диалозите стартират с Демократична България като най-малката парламентарна група. Но ще водим разговор с всички, увери Стефан Янев.

БВ има една алена линия - българският народен интерес. В изискванията на война, на опълчване и разбъркване на геополитическите пластове, в случай че ние като политическа класа се занимаваме с дребнотемия, не заровим томахавките, не намерим метод за разговор и да забележим какво е водещо за българските жители, значи не оценяваме свястно обстановката, посочи водачът на БВ.
 Стефан Янев успокоява Радев - разговорът може да роди кабинет
Стефан Янев успокоява Радев - разговорът може да роди кабинет

Предсрочните избори ще решат вътрешнопартийни проблеми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР