Време е за драконовски мерки срещу нарушителите на пътя, за

...
Време е за драконовски мерки срещу нарушителите на пътя, за
Коментари Харесай

Без никаква милост за джигитите, които превръщат България в гробище!

Време е за драконовски ограничения против нарушителите на пътя, с цел да спре безумното изтребване на почтени българи. У нас жертвите действително са колкото тези, които падат в страни, където са във фактическа война. Щом ти отказваш да възпитаваш детето си, дано страната влезе в своята строга, рестриктивна роля. Как, по дяволите, можем да утешим почернена майка на отгледано 15-годишно дете, убито на пешеходна пътека от пияна и дрогирана свиня?!

Трябва да се лишават колите на джигитите. Трябва да има доста строги санкции, затвор, лишаване на свидетелства за правоуправление вечно, с цел да спре тази нелепа война по пътищата. Така мислят 90 на 100 от естествените хора.

Смъртта на едно дете, на един човек, е покруса. Тази вечер околните на жертвите на пияни, дрогирани, джигити, всевъзможни егоисти, които не се преценяват с другите, още веднъж излизат на митинг. Нямам усещания, че техните митинги трогват властта. Но разбирам хорицата, чиито деца, близки, са били брутално сгазени от човеци, които газят законите и разпоредбите, гарантиращи ни търпимо общо общуване.

Години наред се трансформират законите с концепцията да се понижат пътните катастрофи. Закона за придвижване по пътищата замязя на дрипава рогозка от корекции, ремонти и допълнения. Е, и?! Никакъв резултат дотук.



Някои родители възпитават децата си в нарцисизъм, всепозволеност и безпардонност. Защото простакът ражда тъпанар и го възпитава като тъпанар, както сподели проф. Андрей Пантев наскоро пред мен. Това е правилно, за жалост. И с доста пари няма да се поправя и поправи, тъй като има полезности, които финикийските знаци  няма по какъв начин да ти дадат. Достатъчно е единствено да напомним кой и по какъв начин умъртви журналиста Милен Цветков, който беше труженик на разпоредбите и спазването им.

Имате опция и за по-актуално съпоставяне –

едно пияно и дрогирано „ нещо ” прегази 15-годишен юноша на пешеходна пътека посред София.

И още доста, доста са образците на почтени жертви - деца и възрастни…

Вярно е, че контролът и наказванията у нас са рехави, само че също по този начин е правилно, че няма по какъв начин до всеки водач да дебне по един катаджия или служител на реда. Разбирам юристите, които са загрижени, че в случай че се вкарат по строги санкции, ще би трябвало да се отварят нови затвори. Да, но по какъв начин другояче да се оправи болното ни общество с безхаберието в фамилиите, възпитаващи егоистични същества с незаконни уклони по отношение на останалите.

Затова са нужни доста крути санкции – вземайте им колите, не им позволявайте да се качват на коли, в случай че нямат качества по тази причина и т.н.и тъй наречените И вместо да ги хрантутим в пандизите на наша прехрана, да работят най-трудния и неприветлив труд, за който се сетите.

Иначе безхаберниците ще не престават да трепят и газят без и окото им да мигне, а почернените близки на жертвите обезверено ще ридаят пред бездушните ведомства до де е българско…
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР