Време е за дербито за Рим! Рома се изправя срещу

...
Време е за дербито за Рим! Рома се изправя срещу
Коментари Харесай

Кой ще е гоподарят на Рим?

Време е за дербито за Рим! Рома се изправя против Лацио в един от най-интересните конфликти в Серия А. Срещата е от 19:00 часа през днешния ден.

Derby della Capitale постоянно е с необикновен заряд и крайният излаз е непредвидим. Този сезон даже противниците вървят един до друг в класирането и ги дели единствено една точка.

Рома наподобява отборът в по-добра форма, записвайки четири победи и едно провали в последните пет срещи във всички шампионати. " Вълците " са и с приповдигнато въодушевление след продължаването напред в Лига Европа.

Лацио на собствен ред се показва по-колебливо в последно време в шампионата. В добавка - " орлите " отпаднаха в последния миг от Лига Европа за разлика от Рома. Може би това се дължи на отсъствието на капитана им Чито Имобиле. Все отново в днешния мач няма място за оправдания и почитателите ще чакат най-хубавото от своите любимци.

Букмейкърите дават преимущество на Рома. Betano дефинира коефициент от 2,07 за на символичния хазаин. Двойката за Лацио е оценена на 3,60 коеф.

Коефициентите подсказват, че в срещата не би трябвало да има доста попадения, само че това е мъчно да се планува в този конфликт. Все ставката за под 2,5 гола е 1,83 коеф., а тази за над 2,5 гола - 1,98 коеф. Гол/голът в никакъв случай не се изключва за италианско дерби - 1:1 може да стане за 10 минути. Пазарът за този залог е 1,78 коеф.

Повече от привлекателна е успеха за Рома в комбинациq с над 2,5 гола в мача - 3,15 коеф. Така приключи и последното дерби - 3:0.

Лацио има своите шансове и изобщо няма да излезе единствено да се отбранява. Повечето варианти с краен триумф за тях несъмнено ще ви донесат положителни, в случай че " орлите " излъжат противника си. Двойка с гол/гол да вземем за пример ви се прави оценка на цели 7 коеф.

В такива мачове залогът на картони постоянно си коства. Над 6,5 картона е добра алтернатива за нерискова игра - той ще удвои средства ви.

Повече оферти за срещата вижте в уеб страницата на

 

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР