Време е за английски футбол. Време е за отговорът на

...
Време е за английски футбол. Време е за отговорът на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Време е за британски футбол. Време е за отговорът на доста въпроси през този сезон във Висшата лига. Време е за дербито на Манчестър. Днес от 22:00 часа Манчестър Юнайтед посреща Манчестър Сити,
Окончателно: Сити ще е без една от звездите си в дербито на Манчестър
От 22:00 часа през днешния ден на стадион " Олд Трафорд " Манчестър Юнайтед посреща първенеца Манчестър Сити. Срещата е от извънредно значимо значение за двата отбора, като тъкмо това кара почитателите да имат вяра, че драмата на " Театъра на фантазиите " ще е цялостна.
Домакините излизат през днешния ден преди всичко, с цел да се реваншират на почитателите си за последния мача от Премиършип, в който изгубиха тежко от Евертън с 0:4. Освен това играчите на Оле Гунар Солскяер имат потребност от наложителни три точки, в случай че желаят през идващия сезон да играят в Шампионска лига.
СЛЕДЕТЕ МАЧА ТУК
Къде да гледаме супердербито Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити?
Задачата за първенците също не е по никакъв начин розова. Момчетата на Хосеп Гуардиола отпаднаха от Шампионска лига и към този момент силите им са ориентирани към шампионата на Острова. Към момента " жителите " изостават с две точки от водача Ливърпул, който обаче има мач по-малко. При победа през днешния ден Манчестър Сити ще излезе на върха с точка пред мърсисайдци, което значи, че победи в оставащите срещи до края на шампионата, ще донесат втора поредна купа за отбора от " Етихад ".
Битката ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР