Време е всеки да плаща цената, за това, което прави.

...
Време е всеки да плаща цената, за това, което прави.
Коментари Харесай

Гешев за Божков: Време е да плаща

" Време е всеки да заплаща цената, за това, което прави. Не може отговорностите да са за хората с по-малките благоприятни условия, а богатите да не ги съблюдават. Не може да дължиш на страната общо 559 млн. лв. за всички лотарийни игри за една година, което е по 100 лева към всяка пенсия за една година и да казваш, че си репресиран, както несъмнено ще стане ".

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в допълнение към публикуваната от него информация, че водещата фигура в хазартния бизнес у нас - Васил Божков, се търси и против него са повдигнати седем обвинявания.

" Ако сте справедливи, виждате, че вършим следствие на хора с огромни финансови благоприятни условия. Това се прави качествено, политика на прокуратурата е. Димитър Желязков беше в Турция, в този момент е обвиняем, Арабаджиеви бяха издирени и сега са подсъдими. Баневи и Миню Стайков също. Наблюдаващите прокурори ще изправят пред съда и Божков, в случай че е отговорен. Това е следващия български олигарх, който бяга от България, в случай че няма какво да крие, нямаше да бяга ", показа още Гешев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР