Време е тези дами да започнат да избират своята мечтана

...
Време е тези дами да започнат да избират своята мечтана
Коментари Харесай

Горчиво! Тези 5 зодии ще надянат брачната халка до края на годината

Време е тези дами да стартират да избират своята мечтана сватбена рокля, празнично меню и, несъмнено, жених.
Вече е ясно представителите на кои от зодиакалните знаци могат да отидат до олтара през актуалната 2021 година. Водещите астролози споделиха с нас кои ще са щастливците.
Овен
 Осем забавни сватбени ритуали, за които би трябвало да знаете Осем забавни сватбени ритуали, за които би трябвало да знаете
Бракът е основан за продължение на рода, и е съюз на противоположностите - мъж и жена, Ин и Ян. Тези 8 сватбени ритуали, някои от...
Представителите на този зодиакален знак могат да срещнат сродната си душа през 2021 година. Избраниците на дамите Овен няма да могат да устоят на чувствителността и добротата на половинките си. Според астролозите, доверието на дамите, родени под този знак, единствено ще пораства. Изключително значимо нещо е да не сте срамежливи да изразявате възприятията и страстите си самоуверено и намерено.
Рак
До края на тази година девойките Рак неведнъж ще имат разнообразни благоприятни условия да открият връзки с противоположния пол и да основат нови запознанства. Те ще излъчват позитивна сила. Според астролозите, мъжете ще стартират да виждат откритостта и общителността на Рака. Дамите, които са нетърпеливи да се оженят, не би трябвало да се опасяват да създадат първата крачка.
Лъв
Лъвовете тази година ще бъдат споходени от ярки любовни прекарвания. Звездите дават обещание на дамите, родени под този зодиакален знак, доста забавни срещи и буйни нощи, които могат да доведат до много съществени връзки. Представителките на този знак, които към този момент са намерили своята сродна душа, ще почувстват, че са подготвени да повдигнат връзката си на ново равнище. Те самоуверено ще пристъпят към това.
 Разберете какъв ще бъде бракът ви съгласно месеца на сватбата Разберете какъв ще бъде бракът ви съгласно месеца на сватбата
Месецът, в който сключваме брак, оказва въздействие върху продължителността му и развоя на събитията в него. Януари Двойките, които сключ...
Скорпиони
За самотните Скорпиони, които жадуват за същински усеща, звездите предвещават появяването на същинска обич едвам към края на годината, а точно през ноември. Всички останали месеци могат да бъдат отделени за мимолетни връзки и ярки усещания.
Водолеи
Очарователните и самоуверени Водолеи ще бъдат същински магнит за мъжете. Те ще реализиран всички свои сантиментални цели, сложени за 2021 година. Най-важното е да се направи верния избор и да не губите скъпото си време за съмнителни връзки и претенденти. Тези Водолеи, които към този момент имат връзка, могат да се приготвят по какъв начин да отговорят на предлагането за брак.
Добре знаем, че всяко предписание си и има изключения, както и че звездите не един път си вършат смешка с нас. Твърде допустимо е и представителките на други зодиакални знаци да бъдат споходени от сходно благополучие. Така че, не губете вяра. Никой не знае какво е намислила любовта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР