Време е София наистина да влезе в XXI век. Като

...
Време е София наистина да влезе в XXI век. Като
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Ще направя София град на иновациите и предприемачеството

„ Време е София в действителност да влезе в XXI век. Като човек, взел участие в основаването на повече от 60 сполучливи софтуерни и новаторски компании, знам по какъв начин и мога да го направя и в София.  Ще направя града ни град на нововъведенията и предприемачеството и ще слага специфичен акцент върху стопанската система на знанието. “

Това съобщи по време на срещата си с представителите на софтуерната и предприемаческа екосистема в София претендентът за кмет на столицата Васил Терзиев, повдигнат от Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “.

„ Ще използван решения посредством умни технологии в региона на сметосъбирането, осветлението, трафика, енергийната успеваемост, поддръжката на зелените системи и всички останали детайли от градската среда. Ще обвържем данните от всички датчици и умни устройства в единна система, с цел да можем да планираме по-добре градската среда и с цел да управляваме мъдро разноските за нея “, сподели още Терзиев.

Той даде обещание общуването на бизнеса и жителите със Столичната община да е бързо, елементарно и комфортно в едно мобилно приложение, което може да се осъществя още в границите на първите 6 месеца ръководство.

„ За нас хората са най-важните. Ето за какво ще улесним доста опциите за оферти и начинания от страна на жителите. Ще въведем пилотно действително гражданско бюджетиране – % от бюджета на районната администрация да бъде приоритизиран с гражданско присъединяване. В същото време ще обърнем изключително внимание на процеса по информиране за опциите на всяко решение. Всичко това като следваме положителните образци от страните със съществени обичаи в гражданската ангажираност. Като вземат участие в тези самобитни локални референдуми, софиянци ще могат да станат действителна част от решаването на проблемите на града “, бе безапелационен Терзиев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР