Време е паузата за национални отбори да изчезне за следващите

...
Време е паузата за национални отбори да изчезне за следващите
Коментари Харесай

Звезда на Левски е специален гост в ffstars подкаст

Време е паузата за национални тимове да изчезне за идващите 5 месеца и още веднъж да се любуваме налюбимия си клубен футбол и фентъзи игри. Завръща се и подкастът на ffstars.com преди следващия кръг в Първа Лига, 13-ти следващ. Въпреки непрестанно възходящите бройки на инфектирани футболисти с корона вирус и отсрочени мачове, фентъзи платформата съумява да провежда кръговете и да спомага на участници, с цел да могат да окомплектоват тимовете си.

Смело може да се твърди, че това е най-непредвидимия и необикновен сезон във фентъзи футбола! В идващия подкаст на ffstars преди кръг 13 ще има специфичен посетител - футболиста на Левски и фентъзи футбол легенда в България - Борислав Цонев, който ще прави компания на водещия Юлиан Аспаруйов и гост-анализаторът - очарователната Лилия Лозанова.

Очакваме забавна полемика, разбор и информация за идния кръг, както и инфо до каква степен е Боби с възобновяване от травмата. Той самия към момента държи върха като състезател в ffstars Bulgaria с 3 гола и 1 асистенция в един дуел, до момента в който защитаваше цветовете на Берое. В идния кръг се чака да има отложение мачове, дуелите Лудогорец - Ботев и Берое - Монтана към този момент са анулирани, до момента в който по всяка възможност огромното дерби ЦСКА-София против Левски ще се играе, макар многото играчи, главно на Левски, заболели от covid-19.

Подкаста започва в петък 20.11 (петък) от 15:00 онлайн. Въпросите си към тримата може да задавате като коментар в страницата на ffstarsвъв фейсбук за български фентъзи футбол.Можете да гледате онлайн и в YouTube и Twitch или страницата на ffstars във фейсбук. През нея може да следите всички вести, ъпдейти и изобщо цялостната картина въвфентъзи игрите за българското и британското състезание!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР